×

Identificación de usuario

Campo obligatorio
Campo obligatorio
¿Aún no tienes tu cuenta? Date de Alta

La Borgonya, Història i Patrimoni (Caires Culturals): 6 Agost 2019

FRANCIA - LYON - 190806 LA BORGONYA CAIRES
8 días / 7 noches

Especial Caires Culturals "Rutes Culturals"
Del 6 al 13 Agost 2019
Palma-Lyon-Dijon-Beaune-Abadia de Cluny-Tournus-Abadia Saint Philibert-Autun-Nolay-Abadia Fontenay-Flavingy-Chateauneuf-Dijon-Auxerre-Troyes-Paris-Palma
SALIDA GARANTIZADA

Desde 1.750 €
 • Cultural
 • Exclus. desde Palma
 • Gastronómico
 • Parejas
 • MALLORCA ( , )
 • LYON ( , )
 • DIJON ( , )
 • DIJON ( , )
 • BEAUNE ( , )
 • ABADIA DE CLUNY ( , )
 • TOURNUS ( , )
 • ABADIA SAINT PHILIBERT ( , )
 • AUTUN ( , )
 • NOLAY ( , )
 • ABADIA DE FONTENAY ( , )
 • FLAVIGNY-SUR-OZERAN ( , )
 • CASA DELS BOMBONS D´ANÍS DE FLAVIGNY ( , )
 • CHATEAUNEUF-EN-AUXOIS ( , )
 • DIJON ( , )
 • AUXERRE ( , )
 • TROYES ( , )
 • TROYES ( , )
 • PARIS CHARLES DE GAULLE ( , )
 • MALLORCA ( , )

Día 1 - MALLORCA - LYON - DIJON

Presentació a l"aeroport de Palma, 120 minuts abans de l"hora prevista de sortida del vol. Ens reunirem al taulell de facturació de la companyia aèria Vueling. Tràmits de facturació i sortida en el vol VY1225 a les 15.05 h. amb destinació Lyon. Arribada prevista a les 16.40 h. Acomodació a l"autocar i sortida cap a Dijon. Arribada a l"hotel i distribució d"habitacions. SOPAR I ALLOTJAMENT a l"hotel.

Día 2 - DIJON

BERENAR a l"hotel. Dia dedicat a visitar la població de Dijon, capital històrica de l"antic Ducat de Borgonya. Situada en el centre del departament de Côte d"Or, a la riba del riu Ouche, esdevingué des d"antic, un punt de comunicació i intercanvi entre l"Europa del Nord i les regions mediterrànies. D"entre els edificis més notables destaquen l"església de Saint Philibert d"estil romànic; l"església de Nôtre Dame, exemple del gòtic borgonyó del segle XIII, l"església de Saint Michel, exemple d"arquitectura renaixentista i la catedral de Saint Bénigne, exemple d"arquitectura del segle XIII amb una cripta d"origen romànic del segle XI. Entre els nombrosos exemples d"arquitectura civil, destaca el Palau de Justícia i el Palau dels Ducs de Borgonya, que actualment acullen l"ajuntament i el museu de Belles Arts. DINAR a un restaurant cèntric. Horabaixa lliure a Dijon. Sopar lliure (no inclòs) i ALLOTJAMENT.

Día 3 - BEAUNE

BERENAR a l"hotel. Dedicarem la jornada a visitar la ciutat de Beaune, la capital dels vins de la Borgonya i vila d"art, que conserva encara part de les seves antigues muralles així com una bona mostra de l"arquitectura urbana de la zona. Visitarem el principal monument artístic, l"Hôtel de Dieu, edifici gòtic caracteritzat per la seva coberta, amb teules acolorides i vidriades que evoquen figures geomètriques. Creat el 1443 per Nicolas Rolin, canceller del Duc de Borgonya, aquest edifici és un excepcional exemple de l"arquitectura civil de la baixa edat mitjana. En el seu interior s"hi conserva una vasta col·lecció d"objectes, mobiliari i tapissos d"època medieval, tenint com a peça cabdal el políptic del Judici Final de Rogier van der Weyden. Una passejada per la població ens acostarà al patrimoni de Beaune, on destaca la col·legiata de Notre-Dame, un edifici del segle XII, sota la influència de Cluny que pren com a model constructiu la catedral de Saint-Lazare d"Autun. També l"església dedicada a Sant Nicolau, les nombroses cases antigues i les muralles. DINAR a un restaurant cèntric. L"horabaixa visitarem les Bodegues Patriarche et Fils, que ofereixen un recorregut laberíntic al llarg d"uns 5 quilòmetres de coves subterrànies, algunes d"elles en funcionament des del segle XIII i milions d"ampolles. Sopar lliure (no inclòs) i ALLOTJAMENT.

Día 4 - ABADIA DE CLUNY - TOURNUS - ABADIA SAINT PHILIBERT

BERENAR a l"hotel. Al matí sortida cap a Cluny. Visitarem l"abadia de Cluny, que va ser fundada a principis del segle XI per Guillem I, duc d"Aquitània i comte d"Alvèrnia, qui posà l"abadia sota l"autoritat directa del papa. El conjunt abacial va esdevenir aviat l"exemple del tipus de vida religiós del segle XI. L"abadia és fruit de nombroses construccions i reconstruccions des de la seva fundació fins al segle XIII, quan esdevé l"edifici religiós de major magnitud fins a la construcció al segle XVI de la basílica de Sant Pere del Vaticà. Seguirem la nostra ruta fins arribar a la riba dreta del Saône, on trobem la ciutat de Tournus, amb l"impressionant conjunt abacial, on destaca l"església, dedicada a Saint Philibert, un dels edificis romànics més grans de França pel qual s"ha sol·licitat la seva incorporació com a patrimoni mundial de la UNESCO. Destaca la construcció inferior, a l"entorn de la cripta, els mosaics amb els signes del zodíac del segle XII del cor, i sobretot, l"amplitud de l"edifici així com l"alçada de les voltes i la seva llum interior. DINAR a un restaurant. L"horabaixa visitarem la citada Abadia. A l"hora acordada, tornada a Dijon. Sopar lliure (no inclòs) i ALLOTJAMENT.

Día 5 - AUTUN - NOLAY

BERENAR a l"hotel. A primera hora del matí sortida per visitar Autun, ciutat d"origen romà, fundada tal com el seu nom indica, Augustodunum, per l"emperador August. Fou una ciutat rica i dinàmica, amb molta influència sobre el territori fins a la fi del segle XV, alhora que esdevingué un potent focus religiós i cultural. Les muralles i les portes d"entrada així com les restes d"un temple i del teatre, testimonien el seu origen romà mentre que sobresurt com a edifici religiós medieval, la catedral de Saint Lazare, edifici del segle XII, que té com a element més important, el timpà occidental dedicat al tema del Judici Final, realitzat per Gilesbertus d"Autun, tal com consta a la inscripció que es troba sota els peus del Crist que presideix el timpà. DINAR a un restaurant. L"horabaixa sortida cap a Nolay. Aquesta ciutat típica de les Hautes-Côtes de Beaune està instal·lada a l"interior d"una vall, entre vinyes i penya-segats. Ha sabut mantenir la seva arquitectura medieval plena d"encant i mercats excepcionals, testimoni d"una antiga tradició comercial. Passejarem pels petits carrerons i admirarem progressivament la casa d"encoixinat de 1562, altres d"entramat de fusta (com el restaurant del mercat), les de lluernes o la casa de les columnes. Aquest petit llogaret és igualment ric en patrimoni religiós, com l"església de Sant Martí i la seva impressionant fletxa gòtica de 38 metres, així com la petita capella de Sant Pere amb el seu interessant campanar en cúpula de ceba. A l"hora acordada, tornada a Dijon. Sopar lliure (no inclòs) i ALLOTJAMENT.

Día 6 - ABADIA DE FONTENAY - FLAVIGNY-SUR-OZERAN - CASA DELS BOMBONS D´ANÍS DE FLAVIGNY - CHATEAUNEUF-EN-AUXOIS

BERENAR a l"hotel. Aquest matí ens dirigirem cap a Fontenay, on trobarem un altre exemple primerenc d"abadia cistercenca, construïda entre 1139 i 1147 i un dels pocs exemples d"abadies que han mantingut la seva fesomia original fins als nostres dies, restant totalment despullada de decoració, i aixecada amb simplicitat de formes, segons havia establert Sant Bernat de Claravall amb l"objectiu que res distragués als monjos durant els oficis religiosos. Aquesta construcció esdevé el model característic de l"arquitectura romànica borgonyona, amb una planta de creu llatina, façanes nues, capitells amb motius vegetals simples. Trasllat a Flavigny-sur-Ozeran, una població pintoresca construïda sobre un turó i flanquejada per tres cursos fluvials, l"Ozerain, la Recluse i el Verpant. La població neix a redós de l"abadia benedictina fundada el 719, esdevenint una vila closa durant l"edat mitjana, caracteritzada per potents muralles i portes fortificades així com carrers estrets i notables residències. DINAR a un restaurant. L"horabaixa visitarem la Casa dels bombons d"Anís de Flavigny (visitarem la cripta, el museu i la tenda. La fàbrica estarà tancada), internacionalment coneguts. Finalment ens aturarem a Châteauneuf-en-Auxois, població amb encant presidida pel castell i les muralles medievals així com per les notables cases de rics comerciants borgonyons dels segles XIV, XV i XVI construïdes en pedra. A l"hora acordada, tornada a Dijon. Sopar lliure (no inclòs) i ALLOTJAMENT.

Día 7 - DIJON - AUXERRE - TROYES

BERENAR a l"hotel. Al matí ens traslladarem ens traslladarem a Vézelay, on prosseguirem les visites. Vézelay es formà a l"entorn de l"abadia benedictina de Saint-Madeleine, on es conservaven les relíquies de la santa. L"abadia, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, és pas obligat pels peregrins que es dirigeixen a Santiago de Compostela, seguint la via llemosina francesa. Malgrat la restauració de Viollet-le-Duc a mitjans del segle XIX, l"edifici testimonia la influència de Cluny, amb la volta de canó de la nau reforçada per arcs faixons bicolors. També destaca la portalada oest, esculpida amb el tema de la Pentecosta. Trasllat a Auxerre. DINAR a un restaurant. L"horabaixa visitarem Auxerre, ciutat artística i històrica plena d"encisadores cases amb entramat de fusta. Després de la visita trasllat a Troyes. Arribada a l"hotel i acomodació a les habitacions. Sopar lliure (no inclòs) i ALLOTJAMENT.

Día 8 - TROYES - PARIS CHARLES DE GAULLE - MALLORCA

BERENAR a l"hotel. Al matí farem una visita guiada de Troyes, ciutat d"Art que conserva del seu passat un meravellós centre històric. El cor de la ciutat, amb forma de tap de xampany, convida al passejant a descobrir les seves cases amb entramat de fusta, arquitectura típica de Troyes, els seus carrers estrets, com el famós carreró dels Gats, els seus palaus, les seves deu esglésies declarades monument... El gran nombre d"escultures i vidrieres antigues dels diferents edificis religiosos dona testimoni d"un important corrent artístic, unida al talent dels mestres vidriers i escultors de l"Escola de Troyes. La catedral gòtica de Sant-Pierre-et-Saint-Paul constitueix un esplèndid exemple: es poden contemplar 1.500 m² de magnífiques vidrieres, dels segle XIII al XIX!. Dinar lliure no inclòs. Posteriorment trasllat a l"aeroport de Charles de Gaulle (París) per sortir en el vol de Vueling VY2859 a les 18.40 h. amb destinació Palma. Arribada prevista a Palma a les 20.35 h. i fi del viatge.

· Vols, classe turista, Palma - Lyon i París - Palma. Equipatge inclòs d"1 maleta de 23 kg. per persona.
· Servei d"autocar segons itinerari.
· Estada 6 nits a hotel categoria 4 * a Dijon i 1 nit a hotel categoria 3*sup a Troyes. Ambdós son cèntrics.
· 7 Berenars + 1 Sopar als hotels.
· 6 Dinars a restaurants. Gerres d"aigua incloses.
· Gaspar Valero com a director del programa durant tot el viatge.
· Laly Sunyer com a acompanyant tècnic en destinació.
· Guies locals per a les visites de Dijon, Beaune, Auxerre i Troyes.
· Entrades amb visites guiades a: Abadia de Cluny, Hotel de Dieu de Beaune, Abadia de Saint Philibert de Tournus, Abadia de Fontenay, Basílica de Vezelay, Bodegues Patriarche et Fils i la Casa dels bombons d’anís de Flavigny (cripta, museu i tenda).
· Assegurança d"assistència en viatge.
· Taxes d"aeroport.

· Qualsevol servei no especificat clarament a l"apartat el preu inclou.
· Begudes en els àpats (excepte aigua en gerres).
· 6 Sopars (És més recomanable tenint els hotels cèntrics o amb una bona accessibilitat, deixar lliures els sopars perquè d"aquesta manera els passatgers puguin gaudir de la gastronomia local en els encantadors restaurants dels centres històrics).
· Taxa turística d"allotjaments (pagament directe en els hotels).

· DNI o passaport en vigor per persona.

· El preu del programa ha estat calculat en base a les tarifes i impostos aplicables en la data d"edició del programa (Maig 2019).
· El preu podrà sofrir un canvi a l"alça en el cas d"un increment del cost del carburant.
· PER RESERVAR PLAÇA CAL EL PAGAMENT D"UN DIPÒSIT DEL 40% PER PERSONA.
· Considerem clients Caires CLUB a les persones que han viatjat amb Caires Culturals un mínim de 3 vegades.
· Sortida garantida amb un mínim de 25 participants.

· Hotel Mercure Dijon Clemenceau ****
22 Boulevard de la Marne,
21000 Dijon

· Hotel Ibis Styles Troyes Centre ***
Rue Camille Claudel,
10000 Troyes

· Suplement habitació individual: 430 €
· Cobertura Despeses de Cancel·lació fins a 3.000 € per persona (opcional i no reemborsable): 25 €

 • Itinerario
  • MALLORCA ( , )
  • LYON ( , )
  • DIJON ( , )
  • DIJON ( , )
  • BEAUNE ( , )
  • ABADIA DE CLUNY ( , )
  • TOURNUS ( , )
  • ABADIA SAINT PHILIBERT ( , )
  • AUTUN ( , )
  • NOLAY ( , )
  • ABADIA DE FONTENAY ( , )
  • FLAVIGNY-SUR-OZERAN ( , )
  • CASA DELS BOMBONS D´ANÍS DE FLAVIGNY ( , )
  • CHATEAUNEUF-EN-AUXOIS ( , )
  • DIJON ( , )
  • AUXERRE ( , )
  • TROYES ( , )
  • TROYES ( , )
  • PARIS CHARLES DE GAULLE ( , )
  • MALLORCA ( , )

  Día 1 - MALLORCA - LYON - DIJON

  Presentació a l"aeroport de Palma, 120 minuts abans de l"hora prevista de sortida del vol. Ens reunirem al taulell de facturació de la companyia aèria Vueling. Tràmits de facturació i sortida en el vol VY1225 a les 15.05 h. amb destinació Lyon. Arribada prevista a les 16.40 h. Acomodació a l"autocar i sortida cap a Dijon. Arribada a l"hotel i distribució d"habitacions. SOPAR I ALLOTJAMENT a l"hotel.

  Día 2 - DIJON

  BERENAR a l"hotel. Dia dedicat a visitar la població de Dijon, capital històrica de l"antic Ducat de Borgonya. Situada en el centre del departament de Côte d"Or, a la riba del riu Ouche, esdevingué des d"antic, un punt de comunicació i intercanvi entre l"Europa del Nord i les regions mediterrànies. D"entre els edificis més notables destaquen l"església de Saint Philibert d"estil romànic; l"església de Nôtre Dame, exemple del gòtic borgonyó del segle XIII, l"església de Saint Michel, exemple d"arquitectura renaixentista i la catedral de Saint Bénigne, exemple d"arquitectura del segle XIII amb una cripta d"origen romànic del segle XI. Entre els nombrosos exemples d"arquitectura civil, destaca el Palau de Justícia i el Palau dels Ducs de Borgonya, que actualment acullen l"ajuntament i el museu de Belles Arts. DINAR a un restaurant cèntric. Horabaixa lliure a Dijon. Sopar lliure (no inclòs) i ALLOTJAMENT.

  Día 3 - BEAUNE

  BERENAR a l"hotel. Dedicarem la jornada a visitar la ciutat de Beaune, la capital dels vins de la Borgonya i vila d"art, que conserva encara part de les seves antigues muralles així com una bona mostra de l"arquitectura urbana de la zona. Visitarem el principal monument artístic, l"Hôtel de Dieu, edifici gòtic caracteritzat per la seva coberta, amb teules acolorides i vidriades que evoquen figures geomètriques. Creat el 1443 per Nicolas Rolin, canceller del Duc de Borgonya, aquest edifici és un excepcional exemple de l"arquitectura civil de la baixa edat mitjana. En el seu interior s"hi conserva una vasta col·lecció d"objectes, mobiliari i tapissos d"època medieval, tenint com a peça cabdal el políptic del Judici Final de Rogier van der Weyden. Una passejada per la població ens acostarà al patrimoni de Beaune, on destaca la col·legiata de Notre-Dame, un edifici del segle XII, sota la influència de Cluny que pren com a model constructiu la catedral de Saint-Lazare d"Autun. També l"església dedicada a Sant Nicolau, les nombroses cases antigues i les muralles. DINAR a un restaurant cèntric. L"horabaixa visitarem les Bodegues Patriarche et Fils, que ofereixen un recorregut laberíntic al llarg d"uns 5 quilòmetres de coves subterrànies, algunes d"elles en funcionament des del segle XIII i milions d"ampolles. Sopar lliure (no inclòs) i ALLOTJAMENT.

  Día 4 - ABADIA DE CLUNY - TOURNUS - ABADIA SAINT PHILIBERT

  BERENAR a l"hotel. Al matí sortida cap a Cluny. Visitarem l"abadia de Cluny, que va ser fundada a principis del segle XI per Guillem I, duc d"Aquitània i comte d"Alvèrnia, qui posà l"abadia sota l"autoritat directa del papa. El conjunt abacial va esdevenir aviat l"exemple del tipus de vida religiós del segle XI. L"abadia és fruit de nombroses construccions i reconstruccions des de la seva fundació fins al segle XIII, quan esdevé l"edifici religiós de major magnitud fins a la construcció al segle XVI de la basílica de Sant Pere del Vaticà. Seguirem la nostra ruta fins arribar a la riba dreta del Saône, on trobem la ciutat de Tournus, amb l"impressionant conjunt abacial, on destaca l"església, dedicada a Saint Philibert, un dels edificis romànics més grans de França pel qual s"ha sol·licitat la seva incorporació com a patrimoni mundial de la UNESCO. Destaca la construcció inferior, a l"entorn de la cripta, els mosaics amb els signes del zodíac del segle XII del cor, i sobretot, l"amplitud de l"edifici així com l"alçada de les voltes i la seva llum interior. DINAR a un restaurant. L"horabaixa visitarem la citada Abadia. A l"hora acordada, tornada a Dijon. Sopar lliure (no inclòs) i ALLOTJAMENT.

  Día 5 - AUTUN - NOLAY

  BERENAR a l"hotel. A primera hora del matí sortida per visitar Autun, ciutat d"origen romà, fundada tal com el seu nom indica, Augustodunum, per l"emperador August. Fou una ciutat rica i dinàmica, amb molta influència sobre el territori fins a la fi del segle XV, alhora que esdevingué un potent focus religiós i cultural. Les muralles i les portes d"entrada així com les restes d"un temple i del teatre, testimonien el seu origen romà mentre que sobresurt com a edifici religiós medieval, la catedral de Saint Lazare, edifici del segle XII, que té com a element més important, el timpà occidental dedicat al tema del Judici Final, realitzat per Gilesbertus d"Autun, tal com consta a la inscripció que es troba sota els peus del Crist que presideix el timpà. DINAR a un restaurant. L"horabaixa sortida cap a Nolay. Aquesta ciutat típica de les Hautes-Côtes de Beaune està instal·lada a l"interior d"una vall, entre vinyes i penya-segats. Ha sabut mantenir la seva arquitectura medieval plena d"encant i mercats excepcionals, testimoni d"una antiga tradició comercial. Passejarem pels petits carrerons i admirarem progressivament la casa d"encoixinat de 1562, altres d"entramat de fusta (com el restaurant del mercat), les de lluernes o la casa de les columnes. Aquest petit llogaret és igualment ric en patrimoni religiós, com l"església de Sant Martí i la seva impressionant fletxa gòtica de 38 metres, així com la petita capella de Sant Pere amb el seu interessant campanar en cúpula de ceba. A l"hora acordada, tornada a Dijon. Sopar lliure (no inclòs) i ALLOTJAMENT.

  Día 6 - ABADIA DE FONTENAY - FLAVIGNY-SUR-OZERAN - CASA DELS BOMBONS D´ANÍS DE FLAVIGNY - CHATEAUNEUF-EN-AUXOIS

  BERENAR a l"hotel. Aquest matí ens dirigirem cap a Fontenay, on trobarem un altre exemple primerenc d"abadia cistercenca, construïda entre 1139 i 1147 i un dels pocs exemples d"abadies que han mantingut la seva fesomia original fins als nostres dies, restant totalment despullada de decoració, i aixecada amb simplicitat de formes, segons havia establert Sant Bernat de Claravall amb l"objectiu que res distragués als monjos durant els oficis religiosos. Aquesta construcció esdevé el model característic de l"arquitectura romànica borgonyona, amb una planta de creu llatina, façanes nues, capitells amb motius vegetals simples. Trasllat a Flavigny-sur-Ozeran, una població pintoresca construïda sobre un turó i flanquejada per tres cursos fluvials, l"Ozerain, la Recluse i el Verpant. La població neix a redós de l"abadia benedictina fundada el 719, esdevenint una vila closa durant l"edat mitjana, caracteritzada per potents muralles i portes fortificades així com carrers estrets i notables residències. DINAR a un restaurant. L"horabaixa visitarem la Casa dels bombons d"Anís de Flavigny (visitarem la cripta, el museu i la tenda. La fàbrica estarà tancada), internacionalment coneguts. Finalment ens aturarem a Châteauneuf-en-Auxois, població amb encant presidida pel castell i les muralles medievals així com per les notables cases de rics comerciants borgonyons dels segles XIV, XV i XVI construïdes en pedra. A l"hora acordada, tornada a Dijon. Sopar lliure (no inclòs) i ALLOTJAMENT.

  Día 7 - DIJON - AUXERRE - TROYES

  BERENAR a l"hotel. Al matí ens traslladarem ens traslladarem a Vézelay, on prosseguirem les visites. Vézelay es formà a l"entorn de l"abadia benedictina de Saint-Madeleine, on es conservaven les relíquies de la santa. L"abadia, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, és pas obligat pels peregrins que es dirigeixen a Santiago de Compostela, seguint la via llemosina francesa. Malgrat la restauració de Viollet-le-Duc a mitjans del segle XIX, l"edifici testimonia la influència de Cluny, amb la volta de canó de la nau reforçada per arcs faixons bicolors. També destaca la portalada oest, esculpida amb el tema de la Pentecosta. Trasllat a Auxerre. DINAR a un restaurant. L"horabaixa visitarem Auxerre, ciutat artística i històrica plena d"encisadores cases amb entramat de fusta. Després de la visita trasllat a Troyes. Arribada a l"hotel i acomodació a les habitacions. Sopar lliure (no inclòs) i ALLOTJAMENT.

  Día 8 - TROYES - PARIS CHARLES DE GAULLE - MALLORCA

  BERENAR a l"hotel. Al matí farem una visita guiada de Troyes, ciutat d"Art que conserva del seu passat un meravellós centre històric. El cor de la ciutat, amb forma de tap de xampany, convida al passejant a descobrir les seves cases amb entramat de fusta, arquitectura típica de Troyes, els seus carrers estrets, com el famós carreró dels Gats, els seus palaus, les seves deu esglésies declarades monument... El gran nombre d"escultures i vidrieres antigues dels diferents edificis religiosos dona testimoni d"un important corrent artístic, unida al talent dels mestres vidriers i escultors de l"Escola de Troyes. La catedral gòtica de Sant-Pierre-et-Saint-Paul constitueix un esplèndid exemple: es poden contemplar 1.500 m² de magnífiques vidrieres, dels segle XIII al XIX!. Dinar lliure no inclòs. Posteriorment trasllat a l"aeroport de Charles de Gaulle (París) per sortir en el vol de Vueling VY2859 a les 18.40 h. amb destinació Palma. Arribada prevista a Palma a les 20.35 h. i fi del viatge.

  El precio incluye:
  · Vols, classe turista, Palma - Lyon i París - Palma. Equipatge inclòs d"1 maleta de 23 kg. per persona.
  · Servei d"autocar segons itinerari.
  · Estada 6 nits a hotel categoria 4 * a Dijon i 1 nit a hotel categoria 3*sup a Troyes. Ambdós son cèntrics.
  · 7 Berenars + 1 Sopar als hotels.
  · 6 Dinars a restaurants. Gerres d"aigua incloses.
  · Gaspar Valero com a director del programa durant tot el viatge.
  · Laly Sunyer com a acompanyant tècnic en destinació.
  · Guies locals per a les visites de Dijon, Beaune, Auxerre i Troyes.
  · Entrades amb visites guiades a: Abadia de Cluny, Hotel de Dieu de Beaune, Abadia de Saint Philibert de Tournus, Abadia de Fontenay, Basílica de Vezelay, Bodegues Patriarche et Fils i la Casa dels bombons d’anís de Flavigny (cripta, museu i tenda).
  · Assegurança d"assistència en viatge.
  · Taxes d"aeroport.
  No incluye:
  · Qualsevol servei no especificat clarament a l"apartat el preu inclou.
  · Begudes en els àpats (excepte aigua en gerres).
  · 6 Sopars (És més recomanable tenint els hotels cèntrics o amb una bona accessibilitat, deixar lliures els sopars perquè d"aquesta manera els passatgers puguin gaudir de la gastronomia local en els encantadors restaurants dels centres històrics).
  · Taxa turística d"allotjaments (pagament directe en els hotels).
  Es necesario:
  · DNI o passaport en vigor per persona.
  Notas importantes:
  · El preu del programa ha estat calculat en base a les tarifes i impostos aplicables en la data d"edició del programa (Maig 2019).
  · El preu podrà sofrir un canvi a l"alça en el cas d"un increment del cost del carburant.
  · PER RESERVAR PLAÇA CAL EL PAGAMENT D"UN DIPÒSIT DEL 40% PER PERSONA.
  · Considerem clients Caires CLUB a les persones que han viatjat amb Caires Culturals un mínim de 3 vegades.
  · Sortida garantida amb un mínim de 25 participants.
  Hoteles previstos o similares:
  · Hotel Mercure Dijon Clemenceau ****
  22 Boulevard de la Marne,
  21000 Dijon

  · Hotel Ibis Styles Troyes Centre ***
  Rue Camille Claudel,
  10000 Troyes
  Suplementos:
  · Suplement habitació individual: 430 €
  · Cobertura Despeses de Cancel·lació fins a 3.000 € per persona (opcional i no reemborsable): 25 €
  Pdf